Nieuws

11/09/2020

Coronamaatregelen. Hoe is het nu?

Al enige tijd zien we helaas dat het aantal COVID-19 besmettingen in het land weer toenemen. Op dit moment betekent dat gelukkig nog niet dat we iets hoeven te veranderen aan de zorg die we aan jullie bieden. Wel willen we jullie nog een keer attenderen op de huisregels die nu gelden: Kom niet naar de praktijk bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts (>38 graden) Partners zijn weer welkom maar kom waar kan nog zoveel mogelijk alleen. Kinderen zijn helaas nog niet welkom Klik hier voor uitgebreidere informatie over onze Coronamaatregelen op dit moment.
24/08/2020

Q&A bevallingsvoorlichting 9 september

Na 26wkn ontvang je onze bevallingsvoorlichtings presentatie per mail. Op 9 september om 20.00u zullen wij weer per ZOOM bijeenkomst een live Q&A doen om antwoord te geven op al jullie bevallingsvragen. Ben je de 27e week van je zwangerschap gepasseerd dan kan je je via de mail (info@vkutrechtoost.nl) aanmelden bij onze assistente. Tot dan!
08/06/2020

Centering Pregnancy

Binnen onze praktijk starten we iedere 6-8 weken een nieuwe Centering Pregnancy groep. We kiezen bewust voor niet te grote groepen (+/- 10 zwangeren) zodat er een fijne groepsdynamiek is. We zijn zelf enthousiast over de groepsconsulten: “perfecte voorbereiding”, “veel steun aan elkaar”,”gezellig” waren bijvoorbeeld woorden die we terugkregen in de evaluatie.Wil je meer weten of je aanmelden voor een groep? Centering Pregnancy
08/06/2020

Uitbreiding Echospreekuren binnen de praktijk

Met de komst van een nieuw echo-apparaat hebben we ook de echospreekuren binnen onze praktijk verruimd. Iedere dinsdagavond en op de vrijdag hebben onze vaste echoscopistes echospreekuur.Tijdens deze spreekuren kan je bij ons terecht voor alle zwangerschapsecho’s, met uitzondering van de 20-weken screeningsecho. Naast deze vaste echospreekuren is Marloes naast verloskundige ook echoscopiste en maakt zij in die rol ook vroege echo’s, de termijnecho en de liggingecho.
Nederlands