Om de communicatie tussen jou en ons vlot te laten verlopen, maken wij gebruik van zwangerenportaal.nl. Nadat je je bij ons hebt aangemeld zal je van ons een link ontvangen om je aan te kunnen melden. Zwangerenportaal biedt de volgende mogelijkheden:

Je eigen dossier inzien

Binnen onze praktijk houden wij een dossier van je bij, waarin alle nodige gegevens staan over jou en het verloop van je zwangerschap. Via zwangerenportaal.nl heb jij zelf direct toegang tot dit dossier. In het dossier staan alle termen in begrijpelijke taal uitgelegd. 

Updates controles en onderzoeken

Updates met betrekking tot jouw controles en onderzoeken worden direct in jouw dossier verwerkt. Zo ben je steeds op de hoogte.

Afspraken en afspraakherinnering

Jouw afspraken bij ons worden vastgelegd. Het doel van een afspraak wordt toegelicht en je leest wat je ter voorbereiding kunt doen of wat je moet meenemen naar de afspraak. Voorafgaand aan elke afspraak ontvang je een afspraakherinnering per e-mail. Zo voorkom je dat je per ongeluk afspraken en onderzoeken mist.

Wekelijkse e-mail

Op basis van jouw uitgerekende datum ontvang je wekelijks een e-mail met daarin relevante informatie over de actuele week van jouw zwangerschap. In die weekmail lees je wat er met jouw lichaam gebeurt en hoe jouw kindje zich ontwikkelt. Je leest welke onderzoeken je kunt verwachten, wanneer je een echo moet laten maken en waar je op kunt letten in die week. In de wekelijkse e-mail geven we je ook links naar artikelen over onderwerpen die in die week relevant voor je zijn.

Afmelden kan altijd. In de wekelijke e-mails staat hoe dit moet. Heb je geen mail ontvangen om je aan te melden voor Zwangerenportaal en wil je dit wel? Laat het dan even weten aan de assistente.