Sinds 1990 een begrip in Utrecht-Oost en Bunnik

Kwaliteit en ervaring staan bij ons voorop. Ons team bestaat uit 5 vaste verloskundigen. Maret startte Verloskundigenpraktijk Utrecht-Oost in 1990. In 1998 kwam Mieke bij de praktijk en Verine vergezelt ons sinds 2005. In 2013 vulde Marloes ons team aan. Sinds 2018 werkt Marlot bij ons en maakt ons team compleet. Samen hebben we dus meer dan 75 jaar ervaring bij Verloskundigenpraktijk Utrecht-Oost!

Wij besteden veel aandacht aan bijscholing en de laatste ontwikkelingen in het vakgebied om de beste verloskundige zorg tijdens en na je zwangerschap en bevalling te kunnen bieden. We staan allemaal ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. 

Voor ons is persoonlijke aandacht het allerbelangrijkste. We luisteren naar wat jullie nodig hebben en zorgen dat onze zorg daarop aansluit. We doen ons werk met heel veel plezier en passie en geven graag dat beetje extra om er voor te zorgen dat jullie over een tijdje met een goed gevoel kunnen terugkijken op deze bijzondere periode.

Onze verloskundigen

Maret Mertens


Maret startte de praktijk in 1990 en bracht al vele Utrechters en Bunnikers ter wereld. Opgegroeid in Zuid Holland, opgeleid in Limburg en al jaren wonend in Bunnik met haar gezin. Haar dochters Lisa (1993) Milou (1995) en Anouk (1998) zijn inmiddels allemaal uitgevlogen.

Mieke Vink


Mieke is geboren Utrechtse en heeft voordat zij als verloskundige ging werken, als verpleegkundige in het Diakonessenhuis gewerkt. Sinds 1998 werkt zij in de praktijk. Ze heeft een gezin met drie kinderen, Merel uit 2004, Guus uit 2006 en Roos uit 2009.

Verine Slippens


Verine werkt sinds 2005 bij de praktijk. Zij komt oorspronkelijk uit Brabant maar woont inmiddels al weer 20 jaar in Utrecht. Zij heeft haar opleiding tot verloskundige in Rotterdam doorlopen. In haar vrije tijd is zij graag op het hockeyveld te vinden samen met haar man en 3 kinderen: Tijne (2010), Ole (2012) en Belle (2014).

Marloes Noppers


Marloes is sinds 2013 werkzaam binnen de praktijk. Zij is geboren en getogen in Drenthe en heeft in Groningen gestudeerd. Naast verloskundige werkt Marloes ook als echoscopiste binnen de praktijk. Marloes woont met haar gezin in Bunnik en is zelf moeder van zoon Mels (2017) en dochter Maru (2019).

Marlot Pluimers


Marlot voegde zich bij ons team in 2018. Daarvoor werkte zij al binnen de regio Utrecht. Samen met Marloes volgde zij de opleiding tot verloskundige in Groningen. Marlot is een nuchtere Twentse, woont in Oudwijk en is in februari 2021 moeder geworden van zoon Loek.