Onze zorg

Verloskundigenpraktijk Utrecht | Oost hecht veel waarde aan persoonlijke zorg en aandacht voor iedere cliënt en haar partner. Het laagdrempelige contact draagt bij aan onze goede zorgverlening. 

Begeleiding


Als verloskundigen begeleiden wij je zwangerschap, bevalling en kraamperiode tot en met zes weken na de bevalling. In deze periode controleren we je regelmatig. We geven informatie, advies en beantwoorden je vragen. Daarnaast kun je tijdens je zwangerschap altijd bij ons terecht als je ongerust bent.

Wij bieden spreekuur op 3 locaties en binnen onze praktijk hebben wij ook de mogelijkheid om echo's te maken, dit kan op onze locatie aan de Bloemstraat 65A.

Uiteraard is er 24uur per dag een verloskundige beschikbaar.

Bevallen kun je thuis of in het ziekenhuis


Onder onze begeleiding kun je zowel thuis als in het ziekenhuis bevallen. Jij kiest zelf waar je je het prettigst voelt en hoe je wilt bevallen. De één is het liefst in haar eigen omgeving, de ander heeft voorkeur voor het ziekenhuis. Kies je voor het ziekenhuis? Kijk dan met welke ziekenhuizen wij samenwerken. Ook als je thuis wilt bevallen, is het verstandig om in elk geval één ziekenhuis in gedachten te houden. Mochten zich complicaties voordoen tijdens je zwangerschap en/of je bevalling, zullen wij de zorg voor jou overdragen aan de gynaecoloog in een ziekenhuis.

Contract met de verzekeraar

Als praktijk hebben wij met alle verzekeraars een contract, onze zorg zal dan ook 100% vergoed worden.